Vlogservice

Het woord ‘vlog’ is een afkorting voor videoweblog. Zoals bij een blog gebruik wordt gemaakt van tekst, bestaat een vlog uit videobeelden. U plaatst deze korte video’s bijvoorbeeld op uw website, maar u kunt ook een eigen YouTubekanaal opzetten. YouTube staat zowel internationaal als nationaal op nummer twee van meest bezochte websites, tussen Google en Facebook in. (bron: Marketingfacts.nl)
80% van de consumenten kijkt liever naar een live video dan dat ze iets over een merk lezen. En op Facebook ontvangt een live video 6 keer meer interactie dan een reguliere video. (bron: Frankwatching.com)

Het is duidelijk dat video’s steeds populairder worden. Gebruik dit dan ook voor uw zaak. Hoewel video’s met personen erop beter bekeken worden, hoeft u niet per se zelf voor de camera. Een sfeerimpressie van uw winkel, een interview met een klant, een verslag van een event… het helpt allemaal om uw zichtbaarheid te vergroten.

filmen met iPhoneKorte video’s voor uw website

Met mijn camera of iPhone maak ik korte video’s voor publicatie op uw YouTube kanaal, uw website of Facebookpagina. Soms zijn de video’s live, soms worden ze bewerkt. Door een gedegen training weet ik met een minimale inspanning een optimaal resultaat af te leveren.
Wilt u voorbeelden zien, kijk dan op YouTube.

Video opnemen

Wilt u video inzetten voor uw zaak dan kan dat al voor slechts €95 per video. Voor die prijs krijgt u:
• Een uur opnametijd en
• een video van ongeveer 1min30 met
• content die past bij uw bedrijf
• die aansluit bij de interesses van uw doelgroep
• en die namens uw zaak geplaatst wordt
• op úw social media accounts
• Een bewerkt filmpje compleet met muziek en effecten

Wilt u uw eigen YouTube kanaal opzetten? Of instructievideo’s laten maken? Dan is dat mogelijk tegen een meerprijs.

Interesse? Klik hier voor een vrijblijvende afspraak.