Aan het juiste adres

Aan het juiste adres voor uw social media

Ik begrijp dat u wel social media wilt inzetten voor uw winkel, maar dat u er simpelweg de tijd, kennis en mankracht niet voor heeft om het dagelijks bij te houden. Dan bent u bij mij aan het juiste adres. Want ik hou me al jaren bezig met social media voor zakelijk gebruik.

Specialist

Natuurlijk beseft u dat Facebook, Twitter, YouTube etc. heel geschikt zijn om uw zaak te promoten. En van tijd tot tijd slaagt u erin om een bericht te plaatsen maar het wil maar niet lukken om er regelmaat en continuïteit in te krijgen omdat uw prioriteiten ergens anders liggen. Voor mij is het echter dagelijks werk. Ik kan úw online communicatie alle aandacht geven die het verdient.

aan het juiste adres voor social media beheer20 jaar internet ervaring

Over tien jaar ga ik pas met pensioen, maar ik ben ook de jongste niet meer. Dat betekent dat ik al twintig jaar ervaring heb met internet. Sinds 1997 ben ik er dagelijks mee bezig. Via blogs, webinars en online trainingen blijf ik bij op mijn vakgebied.

U krijgt van mij ruim 30 jaar werkervaring en bijna 60 jaar levenservaring (zie ook mijn LinkedIn profiel). Samen met de nodige opleidingen en interesse hebben die ervaringen mij in het domein van online communicatie gebracht. En dat alles bij elkaar zet ik met plezier in voor het uitvoeren en beheren van úw social media, het verzorgen van uw nieuwsbrief en het maken van video’s van uw bedrijf.

Kennismaken

Voordat we gaan samenwerken is het belangrijk om te kijken of we een klik hebben. Ik nodig u dan ook graag uit voor een kop koffie. Dan kunnen we uw wensen bespreken en inschatten of we bij elkaar passen. Voor het maken van een vrijblijvende afspraak kunt u gebruik maken van het contactformulier of gewoon even bellen: 06-1420 5606. Tot gauw!