E-mail nieuwsbrief

Nadat uw klanten de winkel uit gelopen zijn wilt u graag contact met ze houden… Hoe laat u ze weten wat de aanbiedingen van de week zijn, welke nieuwe producten u in de winkel heeft of wat de gewijzigde openingstijden zijn? Met een online nieuwsbrief houdt u ze eenvoudig op de hoogte. Op een vast moment in de week ontvangen uw klanten uw nieuws in hun mailbox. Ze raken eraan gewend en kijken ernaar uit. En u kunt ze met een online nieuwsbrief makkelijk bereiken. Zodat ze steeds weer terug komen.

winkel drogist interieur nieuwsbrief Al jaren verzorg ik diverse nieuwsbrieven. Sommige wekelijks, sommige maandelijks en soms een incidentele nieuwsbrief. Ik verzamel het nieuws en het bijbehorende beeldmateriaal. Ik schrijf de teksten en bewerk de foto’s. En de eerste keer ontwerp ik het sjabloon voor de nieuwsbrief in uw huisstijl. Na de verzending analyseer ik de resultaten. Het is mooi om te zien dat 50% van de ontvangers de nieuwsbrief ook daadwerkelijk lezen. Maar ik word pas écht blij als ik hoor dat binnen een half uur na ontvangst de eerste klant al in de winkel staat voor het artikel uit de nieuwsbrief!

Uw communicatie krijgt van mij de aandacht die het verdient. Ik verdiep me in uw zaak, de producten en uw doelgroep. Die informatie voeg ik samen met mijn kennis en ervaring om keer op keer een doeltreffende productie af te leveren. Uiteraard leg ik in de nieuwsbrieven een link met uw website en uw social media kanalen. U hoeft slechts aan te geven welke artikelen u in de nieuwsbrief wilt hebben.

Het voordeel voor u is dat u bij uw klanten onder de aandacht blijft. Zij bepalen door inschrijving zelf dat zij geïnteresseerd zijn in uw informatie. Zo bereikt u ze snel en direct en krijgt u meer respons op uw acties. Uw klanten komen vaker terug in uw winkel en ook zonder webshop leidt een wekelijkse nieuwsbrief tot meer verkopen.

U heeft een winkel vol met producten waar u trots op bent. Wilt u uw klanten niet lastig vallen met ellenlange nieuwsbrieven stuurt u ze dan iedere week een e-mail met daarin 3 artikelen. Zo blijft het voor de klant overzichtelijk om te lezen en uw winkel blijft met een wekelijkse frequentie goed in beeld.

Nieuwsbrief laten maken

Wilt u uw klanten op de hoogte houden met een e-mail nieuwsbrief dan kan dat al vanaf €95 per maand. Voor die prijs:

  • verzamel ik het nieuws
  • verzamel ik het bijbehorende beeldmateriaal
  • schrijf ik de teksten
  • bewerk ik de foto’s
  • zorg ik voor de verzending en
  • analyseer ik na iedere verzending de resultaten

Voor de eerste keer ontwerp ik het sjabloon voor de nieuwsbrief in uw huisstijl. De eenmalige kosten hiervoor bedragen €195. U bepaalt zelf hoe vaak u een online nieuwsbrief aan uw klanten wilt versturen.

Belt u mij gerust om kennis te maken of voor referenties.

Genoemde prijzen zijn exclusief btw.