Workshop

In één dag je zakelijke Facebookpagina klaar!

Liever één dag cursus volgen dan een week tijd verliezen aan uitzoekwerk? Tijdens de Facebook DOE workshop komen alle belangrijke onderdelen van een zakelijke Facebookpagina overzichtelijk en in de juiste volgorde voorbij. Alles wordt rustig uitgelegd, u doet het meteen zelf en hulp is binnen handbereik als u vastloopt. In één dag maakt u uw bedrijfspagina helemaal klaar. Inclusief logo, omslagfoto en de eerste berichten.

 

Wat leert u?

workshop zakelijke facebookpagina maken

In de workshop besteden we o.a. aandacht aan:

  • Het verschil tussen een privé en een zakelijke pagina
  • Hoe u een zakelijke pagina opzet
  • Hoe u een zakelijke pagina makkelijk onderhoudt
  • Suggesties voor berichten
  • Wat voor acties succesvol zijn op Facebook
  • Hoe u online (Facebook) en offline (je bedrijf) verbindt

Hoe leert u?

U gaat samen met mij aan de slag om Facebook in te zetten voor uw bedrijf. In plaats van er dagen of weken mee te worstelen, gaat u er nu één dag goed voor zitten en maakt u uw bedrijfspagina helemaal klaar. Inclusief logo, omslagfoto en de eerste berichten.

Wat levert het u op?

Na afloop heeft u een zakelijke Facebookpagina die u voortaan moeiteloos weet te vullen. Zodat u maximaal profiteert van de kansen die Facebook biedt. Ook als u kiest voor het uitbesteden van het beheer en het plaatsen van berichten, is deze workshop nuttig omdat u dan de mogelijkheden kent. En weet wat u kunt verwachten.

Kosten

De kosten voor deelname bedragen € 95,- (ex. btw)

Wanneer?

Voor deze workshop kunt u een individuele afspraak maken.