Meer klanten in uw winkel door social media

Natuurlijk wilt u meer klanten in uw winkel. En natuurlijk gebruikt u social media om uw zaak te promoten (althans u probeert het). U begrijpt dat u daar niet meer omheen kunt voor uw zaak. Dat u meer klanten kunt krijgen met social media. Maar omdat het u ontbreekt aan tijd, kennis en mankracht krijgt u het niet goed op de rit te om het dagelijks bij te houden. En uw personeel heeft wel wat beters te doen.

meer klanten in uw winkelMeer volgers op Facebook

Stel u voor dat steeds meer mensen uw zaak gaan volgen op Facebook. Uw volgers willen op de hoogte zijn van de ‘new arrivals’ en u kunt iedere dag een ander product in de spotlight zetten. En stel dat ze direct reageren op berichten en deze berichten gaan delen. Dan weet u meteen of het in de smaak valt en u weet dan ook dat nog meer potentiële klanten dit onder ogen krijgen.

Meer interactie

Zou het niet leuk zijn als uw klanten via Facebook of uw andere social media kanalen al meteen een exemplaar van dat nieuwe product bij u reserveren? Of dat ze vragen wanneer het volgende event is, omdat ze het de vorige keer zo leuk vonden? En soms willen ze gewoon weten of uw winkel vandaag geopend is.

Meer verkeer op uw website

Uw website is een verlengstuk van uw fysieke winkel. Misschien heeft u een webshop, maar misschien ook niet. Uw website ademt de sfeer uit van uw winkel. Daar vinden bezoekers de informatie die ze zoeken. Het liefst wilt u zoveel mogelijk bezoekers op uw website die vervolgens naar uw winkel komen. U biedt ze interessante informatie en ze krijgen vertrouwen in u.

beter zichtbaar zijnBeter zichtbaar zijn

Soms zou u willen dat uw etalage groter was. Zodat u alle nieuwe producten van het seizoen kunt laten zien. Maar u zult altijd een keus moeten maken. Digitaal heeft u echter de ruimte om uit te pakken. Hoeveel producten telt uw assortiment? Zolang kunt u vooruit als u iedere dag één bericht op Facebook plaatst.

Beter vindbaar zijn

Mensen weten uw winkel wel te vinden, maar nieuwe klanten zijn altijd welkom. Laat het niet afhangen van toevallige voorbijgangers. Met een goede website en een strategische inzet van social media bent u nog beter vindbaar!

Onze services

Social media services

U wilt wel social media inzetten voor uw winkel, maar u heeft er gewoonweg de tijd, kennis en mankracht niet voor om het dagelijks bij te houden. In dat geval kunt u het uitbesteden aan mij. Ik zorg ervoor dat úw communicatie de aandacht krijgt die het verdient.
Lees meer

Facebook workshops

social media voor kopjes en mokken

Wilt u het graag zelf doen? Of heeft u misschien een medewerker die dit zou willen leren, dan help ik u graag op weg met de workshop uw Zakelijke Facebookpagina. U gaat er een dag goed voor zitten en na afloop heeft u uw eigen zakelijke Facebookpagina én de eerste berichten! Alles wordt rustig uitgelegd, u doet het meteen zelf en hulp is binnen handbereik als u vastloopt. Lees meer

Vlogservice

Video’s worden steeds populairder. Het is duidelijk dat dit middel ook goed ingezet kan worden voor zakelijk gebruik. Een sfeerimpressie van uw winkel, een interview met een klant, een verslag van een event… het helpt allemaal om uw zichtbaarheid te vergroten. Door een gedegen training weet ik met een minimale inspanning een optimaal resultaat af te leveren. Lees meer

Nieuwsbrief service

Uw klanten willen geen aanbieding missen! U kunt ze op de hoogte houden met een wekelijkse e-mail nieuwsbrief. Ze raken eraan gewend om iedere week het laatste nieuws te ontvangen en kijken ernaar uit. Natuurlijk kunnen ze dan meteen doorklikken naar uw website, uw Facebookpagina òf meteen naar de winkel komen! Lees meer

Waarom Stijlerie?

Persoonlijk

Ik werk alleen en vanuit mijn huis in Houten. Dat betekent dat ik geen hoge kosten aan u hoef door te berekenen. Ik zit lekker centraal in het land en kan makkelijk naar u toe komen. Een ander voordeel is dat u weet met wie u te maken heeft. Heel persoonlijk.

Een zorg minder

Stel dat u alleen maar naar mij hoeft te bellen of te mailen wat nieuw is en dat ik er voor zorg dat er berichten geplaatst worden op uw social media kanalen. Dat zou een hele zorg minder zijn, nietwaar? U kunt de berichten van tevoren zien en aanpassen indien gewenst.

wijn speciaalzaak en slijterijSpecialist

Al bijna 10 jaar hou ik mij dagelijks bezig met social media voor zakelijk gebruik en daarom ben ik goed op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen. Ruim 30 jaar werkervaring en bijna 60 jaar levenservaring staan tot uw beschikking. Dat werkt zeker in uw voordeel!

Tijd besparen

U moet er toch niet aan denken om iedere dag uren bezig te zijn met het plaatsen van berichten op Facebook, Instagram en Pinterest? Dat is niet waar u uw kostbare tijd aan wilt besteden. U heeft wel iets beters te doen. Laat u het aan mij over dan kost het u een minimum aan tijd met een maximaal effect.

Wat levert het u op?

Als resultaat van de services van Stijlerie:
  • Krijgt u meer volgers op uw social media kanalen
  • Is uw zaak online beter zichtbaar
  • Houdt u tijd over voor andere belangrijke zaken
  • Ontstaat er meer interactie met uw klanten
  • Bent u beter vindbaar
  • Verstevigt u de klantenbinding
  • Groeit het aantal bezoekers van uw website

Maak een einde aan uw social media frustraties

En neem vandaag nog contact op!